Sportschool Vroomshoop

Sportschool omgeving

Vroomshoop

Ben je opzoek naar een sportschool in de omgeving van Vroomshoop? Waar je onbeperkt kunt fitnessen onder professioneel begeleiding en mee kunt doen met de groepslessen? Dan raden we jou aan om eens te komen kijken bij UltraGym Hardenberg. Onze sportschool voor Vroomshoop en omgeving bieden je de mogelijkheid om met jezelf aan de slag te gaan om je ultieme doelen te bereiken. Kom eens langs voor een gratis proefles!

Bij UltraGym willen we dat iedereen, écht iedereen plezier in sport heeft. Nu en in de toekomst. Het is meestal gemakkelijk om te beginnen met trainen, maar het is veel moeilijker om het vol te houden. Maar je weet natuurlijk ook hoe goed dat gevoel is na de training. Het gevoel alsof je weer bent opgeladen en de hele wereld aankan. Onze locatie van meer dan 800 m2 is compleet gevuld met de nieuwste apparatuur en is op een doelmatige manier ingedeeld om de drukte te minimaliseren. We hebben meer dan genoeg capaciteit voor een groot ledenaantal. 

Vanaf dag één zal je bij UltraGym goed begeleid worden door een van onze ervaren professionele begeleiders. Je krijgt een op maat gemaakt trainingsschema en een coach zal je hierbij zo goed mogelijk begeleiden! Zo ben je in goede handen voor resultaatgerichte begeleiding.

Vind je het leuk om in groepsverband te sporten? Doe dan mee met een van onze diverse uitdagende groepslessen. Voor ieder doelgroep is er een groepsles beschikbaar om leuk en effectief te kunnen sporten. We hebben diverse groepslessen zoals; HIIT Trainingen, Circuit Trainingen, Kickboksen, Yoga, Pilates en meer!

Sport nu vanaf €4,95 p.w.

Video afspelen

Wat de leden over ons vertellen!

Waardering (5/5)
5/5

Why Choose Us?

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden in the middle of text. All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet.

Yoga 90%

Gratis proefles

Kom langs en ervaar UltraGym gratis en vrijblijvend!