Fitness

Fitness bij UltraGym

Bij UltraGym willen we dat iedereen, écht iedereen plezier in sport heeft. Nu en in de toekomst. Het is meestal gemakkelijk om te beginnen met trainen, maar het is veel moeilijker om het vol te houden. Maar je weet natuurlijk ook hoe goed dat gevoel is na de training. Het gevoel alsof je weer bent opgeladen en de hele wereld aankan. Onze locatie van meer dan 800 m2 is compleet gevuld met de nieuwste apparatuur en is op een doelmatige manier ingedeeld om de drukte te minimaliseren. We hebben meer dan genoeg capaciteit voor een groot ledenaantal. 

De fitnesszaal is voorzien van de nieuwste Nautilus machines en Intenza cardio apparaten. Die bekend staan om de premium kwaliteit en biomechanica. De sportschool is verdeeld in verschillende zones: Fitness Zone, Strength Zone, Free Weights Zone & Functional Zone. Zo heeft iedere doelgroep een eigen zone om op eigen tempo te sporten.

Jouw resultaat is ons doel, we willen iedereen voorzien van goede begeleiding en een schema op maat. Hiervoor zijn er ervaren begeleiders die ook intern begeleidt zijn, waardoor je in goede handen bent. 

Previous
Next

Why Choose Us?

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden in the middle of text. All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet.

Yoga 90%