Personal training

Over PErsonal Training

Personal training bij Ultragym Hardenberg biedt je de kans om jezelf te transformeren op manieren die je je misschien nooit had kunnen voorstellen. Het is de investering in jezelf, je gezondheid en je welzijn. Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans aan en laat de professionele trainers van Ultragym Hardenberg je begeleiden op de weg naar een gezonder, gelukkiger en fitter leven!

1-op-1 Training

Duo training

Intakeproces

Stap 1

Afspraak maken

De klant maakt een afspraak met de personal trainer voor een intakegesprek. Dit kan telefonisch, via e-mail of online worden gedaan.

Stap 2

Anamnese formulier invullen

Voordat het intakegesprek plaatsvindt, vraagt de personal trainer de klant om een anamneseformulier in te vullen. Dit formulier bevat vragen over de persoonlijke gegevens, medische geschiedenis, eventuele blessures of gezondheidsproblemen, trainingservaring en doelen van de klant. Dit helpt de trainer om een beter beeld te krijgen van de klant voordat het gesprek begint.

Stap 3

Kennismakings­gesprek

Het intakegesprek begint met een kennismaking tussen de personal trainer en de klant. De trainer stelt zichzelf voor en legt uit hoe het proces zal verlopen. Er wordt een vertrouwelijke sfeer gecreëerd waarin de klant zich op zijn gemak voelt om openlijk te praten.

Stap 4

Bespreken van doelen

De personal trainer vraagt de klant naar zijn of haar
specifieke doelen en verwachtingen. Dit kan variëren van gewichtsverlies, spieropbouw, verbetering van de algehele fitheid tot het trainen voor een specifieke sportprestatie. De trainer probeert een dieper inzicht te krijgen in wat de klant wil bereiken en waarom deze doelen belangrijk zijn.

Stap 5

Lichamelijke metingen & testen

Afhankelijk van de doelen en behoeften van de klant, kan de personal trainer enkele lichamelijke metingen uitvoeren, zoalsgewicht, lichaamssamenstelling (vetpercentage, spiermassa), omtrekmetingen, bloeddrukmeting, enz. Daarnaast kunnen er ook fysieke testen worden afgenomen, zoals kracht- en uithoudingstesten, om het startniveau van de klant te bepalen.

Stap 6

Opstellen van een trainingsplan

Na het verzamelen van alle relevante informatie zal de personal trainer een trainingsplan op maat maken. Dit plan omvat de trainingsfrequentie, duur, intensiteit en specifieke oefeningen die nodig zijn om de doelen van de klant te bereiken. Eventuele beperkingen of voorkeuren van de klant worden in overweging genomen bij het opstellen van het plan.