Fitness

UltraGym streeft ernaar dat iedereen plezier beleeft aan sporten, zowel nu als in de toekomst.

Fitness bij UltraGym

Bij UltraGym willen we dat iedereen, écht iedereen plezier in sport heeft. Nu en in de toekomst. Het is meestal gemakkelijk om te beginnen met trainen, maar het is veel moeilijker om het vol te houden. Maar je weet natuurlijk ook hoe goed dat gevoel is na de training. Het gevoel alsof je weer bent opgeladen en de hele wereld aankan. Onze locatie van meer dan 800 m2 is compleet gevuld met de nieuwste apparatuur en is op een doelmatige manier ingedeeld om de drukte te minimaliseren. We hebben meer dan genoeg capaciteit voor een groot ledenaantal.

Moderne Premium Fitnessapparaten

De fitnesszaal is voorzien van de nieuwste Nautilus machines en Intenza cardio apparaten. Die bekend staan om de premium kwaliteit en biomechanica. De sportschool is verdeeld in verschillende zones: Fitness Zone, Strength Zone, Free Weights Zone & Functional Zone. Zo heeft iedere doelgroep een eigen zone om op eigen tempo te sporten.

Bij Ultragym in Hardenberg zijn we toegewijd aan het helpen van onze leden om hun fitnessdoelen te bereiken. Kom vandaag nog langs en ontdek wat onze verschillende zones voor jou kunnen betekenen!

Fitness Zone

De Fitness zone van Ultragym is de plek waar je je conditie en uithoudingsvermogen kunt verbeteren. Onze moderne apparatuur van Nautilus en professionele trainers staan klaar om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken. Of je nu wilt afvallen, je cardiovasculaire gezondheid wilt verbeteren of gewoon fit wilt blijven, de Fitness Zone heeft alles wat je nodig hebt.

Strength Zone

De Strength Zone van Ultragym is speciaal ontworpen voor diegenen die hun kracht en spiermassa willen vergroten. Met een breed scala aan weerstands- en krachttrainingsapparatuur, kun je elke spiergroep effectief trainen. Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden en ervoor te zorgen dat je de oefeningen veilig en effectief uitvoert.

Free Weights Zone

De Free Weights Zone van Ultragym biedt een uitgebreide selectie van halters, kettlebells, barbells en meer. Deze zone is perfect voor zowel beginners als gevorderde sporters die hun kracht en flexibiliteit willen verbeteren. Onze trainers kunnen je helpen bij het opstellen van een persoonlijk trainingsprogramma en je techniek controleren om blessures te voorkomen.

Functional Zone

In de Functional Zone van Ultragym draait alles om functionele fitness - oefeningen die je helpen om beter te presteren in het dagelijks leven. Hier vind je alles van TRX tot battle ropes, medicine balls en meer. Of je nu wilt werken aan je balans, flexibiliteit, kracht of coördinatie, de Functional Zone heeft de tools en de expertise om je te helpen.

Ervaren begeleiders

Jouw resultaat is ons doel, we willen iedereen voorzien van goede begeleiding en een schema op maat. Hiervoor zijn er ervaren begeleiders die ook intern begeleidt zijn, waardoor je in goede handen bent.

Locaties

Locations - Gymfit X Webflow Template

Hardenberg

De leukste sportschool in het centrum van Hardenberg, voor iedere doelgroep van jong tot oud.

Resultaatgerichte begeleiding, de nieuwste premium fitnessapparaten en uitdagende groepslessen.

Location Icon - Gymfit X Webflow Template
MIDDENPAD 6,
7772BW HARDENBERG

Volg ons op instagram

Foto sportschool