Personal Training

Personal Training

Heb jij al vele diëten geprobeerd en val je elke keer weer terug? Met behulp van personal training van De Hagedoorn Mentaliteit leer je hoe je het beste uit jezelf kunt halen. We hebben daarvoor het speciale programma ‘Fuel Your Focus’ samengesteld.

De Hagedoorn Mentaliteit staat behalve voor avontuur, discipline en humor ook voor persoonlijk, vertrouwd en effectief. 

We leren jou dan ook graag een beetje beter kennen. Zodat we weten wat jij aankunt, wat je motiveert en wat jou stimuleert om dat stapje extra te zetten. Je traint één op één met jouw eigen personal trainer, die ervoor zorgt dat je er niet alleen voor staat. 

Maar let wel: jij moet het doen! We verwachten van jou dan ook optimale inzet, zodat elke training doelgericht en effectief verloopt.

Het kan ook helpen om jezelf verantwoordelijk te houden en gemotiveerd te blijven als je een personal trainer hebt. Je weet dat je iemand hebt om op terug te vallen en die je kan helpen om door moeilijke tijden te komen en je te stimuleren om je doelen te bereiken.

‘Het was altijd al alles of niets voor Kai Hagedoorn. Een mentaliteit die zijn grootste valkuil blootlegde, maar ook zijn ongekende kracht. Oppositionele gedragsstoornis was het label dat hij al op jonge leeftijd kreeg opgeplakt. Later kwam daar nog eens de diagnose genetische obesitas bij. Volgens de artsen zou hij nooit echt dun worden. Voor Kai viel het doek. Hoe kon hij leven met deze boodschap? 

Als hij op een goede dag op de weegbrug staat en de teller uitslaat naar 185 kilo, neemt hij een rigoureus besluit. Genoeg is genoeg. Nog de volgende dag begint hij met een streng dieet. Hij valt in een rap tempo tientallen kilo’s af, is elke dag in de sportschool te vinden en komt in relatief korte tijd steeds dichter bij de magische 100 kilo.’

Interesse?

Neem contact op voor meer informatie over Personal Training!

Why Choose Us?

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden in the middle of text. All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet.

Yoga 90%